dilluns, 25 de febrer del 2008

Re: RE: FW: osona.com

Després de la publicitat que m’han fet hauré de fer els deures ( Isaac, Isaac). Avui vull tractar un tema que literalment en “fot” molta ràbia però molta, potser massa.

Tema fòrum osona.com, si es pot dir fòrum lògicament. Tot entenem un fòrum com un lloc on hom pot exposar diferent idees donant la teva opinió d’aquestes si t’agraden o no. Tinc per costum habitar a diferents fòrums de molts temes, i en tots m’he de registrar per poder escriure, o bé sense registrar-me només puc accedir a pocs llocs, llegir si però escriure-hi no. Doncs bé en aquest fòrum o millor dic, lloc el qual tothom escriu i sempre és el mateix amb diferents noms, posteja i ell mateix es respon, trist. Es que s’ha de veure per entendre-ho www.osona.com a fòrum pobles, tan és el poble on entris, tots estan igual.

Tot s’ha de dir hi he postejat, però em fa ràbia, ja que jo postejo discutint per exemple del camp de futbol amb gespa, ( no és el cas, només un exemple) i veus la resposta que diu que els Gegants són del Soler. Molt bé. Si senyor, coherència total. I lo bo es que el que escriu lo dels gegants del soler sabeu com es diu??? Gegants del Soler (olé). Trist, lo dicho, tristíssim.

El que no entenc es com una web d’aquestes característiques tingui un fòrum d’aquest format tan inútil (per dir-ho d’una manera), on tothom pot entrar amb noms falsos, i repetitius (Pradenc emprenyat, pradenca...) i donar constantment la seva opinió destructiva (la majoria de les vegades) i sense fonament. Tots sabem que quan la gent escriu en un fòrum es pot mal interpretar lo que ha escrit però d’aquesta manera crec que no es mal interpreta sinó que es basa en això no mal interpretis perquè erraràs.

En fi, és la meva humil opinió que tret d’escriure-ho al meu bloc no en treure res, ja que no crec que els administradors i/o “amos” de nació digital facin quelcom per canviar el format del seu ja conegut fòrum.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

25 de febrer... Fent un petit càlcul un dia d'aquests farà dos mesos que no actualitzes... podries celebrar aquesta efemèride amb un petit article, no??

jaja

vinga Natàlia, ens anem trobant! Ni que sigui per internet...

Iara ha dit...

un dos probando probando! xD me dejara postear? juhmmm...

La ultima vez q t postee t decia q no tenia ni idea d q narices es osona.com pero que aun q no t firme me suelo pasar asiduamente por estos lares a leerte amola =D

muchos bezoz!! en loz morroz!! =D